Bayern München-tjänsteman tillkännagav att den officiella utnämningen av Heynckes som lagbränna, som en fotbollstränskontrakt fram till 30 juni 2018. Officiell webbplats för Bayern München, lokal tid den 9 oktober, tog Heynckes officiellt, assistent Herman och Grande, två personens kontrakt är 30 juni 2018 slut. På grund av dåliga betyg och ett rörigt skåp, slog Bayern Carlo Ancelotti och började sedan leta efter en fotbollsförare. Köp de mest populära Billiga Fotbollströjor online. En gång var det en sista bekräftelse på att tidigare Dortmund fotbollstränare Tuchel. Kan inte nå en överenskommelse med Tuchel, Bayern kontaktade slutligen den pensionerade Heynckes, havet snygg efter noggrann övervägelse beslutat att komma ut som fotbollchef.

Den 72-årige Heynckes, som har tränat 3 gånger i Bayern München för första gången 1987-1991, var kort den andra 2009 som fotbollschef och den tredje under 2011 till 2013. Tre gånger som tränare Heynckes var mest framgångsrik i sin tredje coachning, och under säsongen 2012/13 ledde han Bayern München att vinna tre titlar, däribland Bundesliga, Tysk Cup och Champions League. Därefter meddelade han sin pensionering. Den gamla tränaren kommer att styra Bayern München till slutet av säsongen och han kommer att gå i pension i Ming Xia utan några överraskningar. Heynckes är bekant med många spelare i Bayern München, som Neuer, Muller, Franck och Arjen Robben. Därefter blir Heynckes laget för att förbereda sig för Bayerns hemspel mot Freiburg.Billiga Bayern Munchen Tröjor är av god kvalitet och använder ditt favoritnamn och nummer för att anpassa jerseyen.

Med tanke på fotbollschefen sade Heynckes att det var allt på grund av Bayerns kärlek: "Jag kommer inte att gå tillbaka till någon klubb i världen, förutom Bayern, det här är mitt hjärta favorit." Jag och mitt coachingteam kommer att göra den största ansträngningen för att få fansen att se fotbollens framgång, jag ser fram emot denna svåra uppgift. "När du köper en fotbollströja på en Billiga Fotbollströjor butik, finns det många alternativ och vi har också snabb leverans och billig frakt!"