Real Madrid är nu i bästa tider, vinner tre Champions League om fyra år, den nya dynastin föds, och som lagets ledande stjärna är Ronaldo utan tvekan den största spelaren och det portugisiska landslaget, oavsett om det är Manchester United eller Dagens Real Madrid, har vunnit Grand Slam, kan säga Ronaldos klubbkarriär utan någon kontrovers och tvivel, han är den absolutaste huvudspelare. Om du är hans supporter, har vår hemsida Billiga fotbollströjor för att möta dina behov.

 

Men Ronaldo har också varit ivrig efter att kämpa för en större ära för sitt land, förra årets europeiska cupfinal, blev Ronaldo skadad, men historien slutade mycket bra, efter Europakoppet är Ronaldo största mål bara den sista, det är nästa Årets VM. Men i Confederations Cup har det portugisiska landslaget avslöjat lagets största problem, det vill säga att den centrala försvarskoncernen blir äldre. Fonte 33 år gammal, Pepe 34 år gammal, Bruno-Alves 35 år gammal, även ersättningscentrum-back Lewis-Neto är redan 29 år gammal, och sedan jämfört med talang av guldåldern kan man säga att den portugisiska medborgaren Lag i den centrala försvarspositionen i en stor flaskhals. Även om vår stjärna Idol möter en karriärflaskhals, kan vi välja Portugal fotbollströja för att stödja dem.

 

Det är välkänt att ett utmärkt försvar är ett grundläggande försvar för mästerskapet, och den centrala försvararen är kärnan i försvaret, de är sista vakt innan målvakten, så det portugisiska landslaget detta Fel är utan tvekan väldigt dödlig, kanske kommer Ronaldo sista drabbade dröm att bli krossad. Det är inget problem för Portugal att gå in i VM, men mästarna är hopplösa. Oavsett om de kan vinna mästerskapet eller inte, måste vi stödja dem. Du kan Besök vår hemsida för fotbollströjor och välja dina favoritfotbollskjortor.